Boxpakje voor jongens: de ultieme baby-outfit

Van lekker knus slapen in de wieg tot en met de eerste kruipavonturen: een boxpakje is voor alle jongens een van de belangrijkste outfits in hun eerste maanden. Het ontwerp van dit kledingstuk is namelijk ideaal voor de lifestyle van de kleinste mensjes. Doordat het uit een stuk bestaat, zit het altijd comfortabel. Ook als je kleine dreumes trappelt dat het een lieve lust is of weer het persoonlijk record van zijn kruipsnelheid verbreekt. Ontdek dus snel bij ons een leuk boxpakje voor jongens en laat je zoontje volop genieten van het baby zijn.

Bekijk ons assortiment boxpakjes

Kies voor een hip en duurzaam boxpakje voor jongens


Bij BeLiv hebben we een serie uitgekiende kruippakjes waar kersverse jongetjes heel blij mee zullen zijn. Zo gaan de boxpakjes makkelijk aan en uit, zodat de boys weer snel kunnen trappelen. Bovendien is het een lekker ruim model zodat je zoontje alle bewegingsvrijheid heeft die nodig is. Verder is een boxpakje voor jongens bij ons gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Dat betekent dat de stof zacht is en vrij van chemicaliën. Ook helpt je zoontje al vroeg in zijn leven de wereld te verbeteren als hij een duurzaam kruippakje draagt.

Maak alle kleding voor je baby duurzaam


Als je wilt, kun je met onze collectie je babygarderobe verder verduurzamen. Behalve een leuk boxpakje voor jongens hebben we nog broekjes en shorts plus shirts en longsleeves. Ook al deze items zitten lekker comfortabel en zijn van hoge kwaliteit. Bovendien is onze hele collectie met de hand gemaakt, in een kleinschalig naaiatelier in Nederland. Ben je overtuigd? Dan hebben we nog een paar bonussen. Als je voor 12:00 uur bestelt, dan versturen wij je pakket nog dezelfde dag en wij rekenenbij een besteding van meer dan € 75,- geen verzendkosten. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@beliv.nl of app ons op 0630604265.

 

Anderen bekeken ook: Duurzame boxpakken | Duurzame babykleding | Babybroeken kopen