Babyjurkjes kopen: kies voor handgemaakt en duurzaam

Er is bijna niets zo snoezig als de babyjurkjes die je kunt kopen bij BeLiv. Maar hoe leuk het ook staat, je kleintje wil niets liever dan een zacht en flexibel stofje waarin hij of zij volop kan bewegen. Bij BeLiv kun je babyjurkjes kopen die deze ultieme combinatie hebben. Zo kan je kleintje ook in een chique outfit lekker baby zijn. Daarbij investeer je met onze collectie ook in de toekomst van je klindje. In onze webshop vind je namelijk alleen maar handgemaakte, duurzame jurkjes van topkwaliteit. Bovendien is onze collectie zeer gevarieerd, zodat je vast voor iedere gelegenheid het ideale jurkje voor je baby vindt.

Bekijk ons assortiment babyjukjes

Ontdek duurzame babyjurkjes die makkelijk en veilig zijn


De babyjurkjes van BeLiv zijn ook gemaakt voor het gemak van de ouders. Zo kun je ze heel simpel aan- en uittrekken. Stribbelt je kindje altijd tegen bij het aankleden? De duurzame babyjurkjes van BeLiv zijn zo aan. Natuurlijk houden wij bij het maken van onze babykleding ook rekening met de veiligheid van de baby. Dat geldt niet alleen in ons naaiatelier, maar ook ver daarbuiten. Zo kun je bij ons babyjurkjes kopen met allerlei duurzame en milieuvriendelijke keurmerken, zoals OEKO-TEX. Als je dit label ziet, dan weet je zeker dat er in de stof geen schadelijke stoffen zitten.

.

Babyjurkjes kopen: profiteer van gratis verzending


Als je bij ons duurzame babyjurkjes wilt bestellen, dan is het een goed idee om te kijken of de babygarderobe niet nog meer nodig heeft. Als je namelijk voor meer dan € 75,- bij ons koopt, rekenen wij jou geen verzendkosten. Maak bijvoorbeeld je jurkje af met een leuk haarbandje en koop er nog cool shirt plus hip broekje bij. Je kunt natuurlijk ook meerdere babyjurkjes kopen. Hoe klein of groot je bestelling ook is? Wij zorgen vandaag nog voor de verzending als wij je order voor 12.00 uur binnen hebben. Heb je nog meer info nodig? Ons WhatsApp-nummer is 0630604265 of stuur een e-mail naar info@beliv.nl!

 

Anderen bekeken ook: Babyrokje | Babybroeken kopen | Korte babybroek