Ontdek de voordelen van duurzame boxpakken

Een van de fijnste kledingstukken voor baby's is misschien wel het boxpakje. Doordat het uit één deel bestaat, is het supercomfortabel voor je kleintje. Een kruippakje is lekker warm, verschuift niet en biedt geborgenheid. De duurzame boxpakken van BeLiv doen daar nog een schepje bovenop. Ze zijn namelijk van heerlijke zachte materialen en helemaal met de hand gemaakt. Wanneer je bij ons een boxpak online gaat kopen dan bestel je dus een kledingstuk waar liefde in zit. Dat is precies wat al die lieve kleine baby's verdienen. Bovendien is een kruippakje ook voor jou als ouder een aanwinst. Het staat je kindje leuk en het is heel makkelijk om aan- en uit te trekken.

Bekijk ons assortiment boxpakken

Een boxpak online kopen met een goed gevoel


Al onze kleding is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Zo zijn onze items voorzien van keurmerken als OEKO-TEX, OCS en GOTS. Deze staan onder ander voor gebruik van biologisch materiaal, vrijwaring van chemische stoffen en betere sociale omstandigheden voor de betrokken medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de boeren die het biologische katoen verbouwen. Duurzame boxpakken voelen dus niet alleen fysiek fijn, maar ze dragen ook bij aan een betere wereld. Dus ga je een boxpak online kopen uit de collectie van BeLiv? Dan investeer je dus op allerlei manieren in de toekomst van je kindje.

Bestel snel onze mooie duurzame boxpakken


Wil je nu de babygarderobe verrijken met duurzame boxpakken? Bij BeLiv vind je kruippakjes voor je kindje, en de pakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt behalve een boxpak ook diverse andere babykleding online kopen. Kies uit de andere mooie items uit onze webshop. Het is trouwens voordelig om meerdere kledingstukken in een keer te kopen. Overschrijdt het aankoopbedrag namelijk €75,- , dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Bovendien versturen wij je bestelling razendsnel. Is je order voor 12:00 uur binnen? Dan gaan wij dezelfde dag er nog mee aan de slag! Wil je nog meer informatie? Bereik ons dan via WhatsApp op 0630604265 of stuur een mail naar info@beliv.nl!

 

Anderen bekeken ook: Boxpakje voor jongens | Babykleding voor 0-3 jaar | Babyjurkjes kopen