Een Brandrep of brandenthausiast worden?

Hoe werkt het & hoe word ik dat samen met mijn baby/kind?Brandrep zijn houdt in dat je achter een merk staat.

Je vertelt andere over het merk, de organisatie, of producten. Dit gebeurt veelal online, waarbij je het grote publiek bereikt. En dat kunnen vrienden, familie, collega’s en de volgers op sociale media zijn. Je maakt het merk als het ware zichtbaar bij andere. Als brand rep moet je dus ook het bij het merk ‘passen‘ waarbij jij mee bouwt aan het positieve beeld van het merk.

Het werkt gemakkelijk; het merk stuurt je producten toe in ruil voor mooie foto’s.

De foto's deel je vervolgens op je eigen Social media. Daarnaast gebruiken merken de foto’s ook voor eigen (commerciële) doeleinden. Het is een Win-win in veel gevallen.

Er zijn wel voorwaarden aan verbonden.  • Je hebt veel volgers op je ‘openbare’ facebook of instagram
  • Er word gekeken naar je profiel en stijl van fotografie. Bij bloggers wordt er gekeken naar het bereik van de blogs, Ook wordt er naar interactie gekeken.
  • Als je als Brandrep/brandenthausiast geselecteerd wordt, geef je automatisch toestemming dat de foto’s op online & offline platforms mag gebruiken (webshop, facebook, instagram en advertenties). Als je foto voldoet aan de richtlijnen van het merk, wordt vaak gevraagd om de foto’s ook op je eigen facebook en instagram te zetten met tag naar het merk/bedrijf.
  • Je bent in het bezit van een goede kwaliteit camera of telefoon, met duidelijke foto’s. Je hoeft echter echt geen professionele fotograaf te zijn, wel eentje die creatief is.
  • De foto’s dienen gemaakt te worden in de stijl van het merk, of ze hebben aangegeven wat ze verwachten. Vaak is dat rustig en wit.
  • Je krijgt vaak ongeveer 1/2 weken de tijd voor foto's te maken. Foto's maken van kinderen is een klus, lukt het niet binnen de aangegeven tijd stuur dan een berichtje, kwaliteit gaat altijd boven snelheid.
  • Ben je eenmaal een fijne brandrep/brandenthausiast kan dat voor langere tijd!Brandenthausiast zijn is bijna hetzelfde, het enige wat anders is dat je een bepaald percentage korting ontvangt op je bestelling in ruil voor foto's. Meestal is dat ongeveer 20-30% korting. Je bent vrij in het kiezen van de producten.

De voorwaarde zijn eigenlijk hetzelfde als bij brandrep.

Wij hebben regelmatig oproepen staan op instagram @beliv.nl en facebook!

Onze voorwaarden voor een brandrep search oproep zijn

Voorwaarden:


- Volg @beliv.nl op Instagram en Facebook (indien je Facebook hebt)
- Graag geslacht,naam baby/kindje/kind & de kledingmaat vermelden.Wat verwachten wij:


- Een leuke enthausiaste mama met haar baby of kind(je) die echt achter ons merk & kleding staat!
- Foto's die bij onze stijl passen! (In overleg)
- Meerdere foto's per setje aan leveren
- Toestemming voor delen op sociale media & de webshop!


Weetje: Een aantal van ons brandrep team zijn begonnen als brandenthausiasts, een aantal van onze brandenthausiasts zijn begonnen als klanten. Als wij zien dat jij geschikt bent komt het dus ook wel eens voor dat wij mensen zelf uitnodigen voor samenwerkingen!


Voor meer informatie kunt u contact opnemen